Imetysvaatteet

Jaa mitenkäs ne imettävät äidit ovat aiemmin pärjänneet ilman imetysvaatteita?

Jos jollakin on vastaus tähän, niin kertokaa toki =) Tää kuuluu vähän samaan kategoriaan, kun ”millä me ollaan liikuttu ennen autoja?”
Itse koin imetysvaattetkin aika pakollisiksi. Oikeastaan välillä imettäessä tuntui, että ois voinut olla alasti kokoajan, sillä pikkuinen halus sitä tissiä niin useasti – ja välillä tuli kyläl tyrkytettyäkin aika monta kertaa, kun ei tiennyt mitä vauva oli vailla.

Ostin imetyspaitoja, aika perusversiota, raidallisia sellaisia kotiin, sekä muutaman vähän nätimmän kaupungille. Olen ollut äiti, joka on aika kova menemään, enkä suoraan sanottuna halunnut jäädä kotiin vauvan kanssa, eli tarkoitan sitä, että olis käynyt aika yksinäiseksi, jos imettäminen olisi ollut este lähteä kavereille tai kahvikupposelle. Sen takia koin imetyspaidat ja imetysliivit hyvin tärkeiksi, sillä pelastin kyllä oman elämäni! Oli aika helppoa, kun muutamat mun imetyspaidat olivat laskostettuja, niin nostin vaan kankaan sivuun ja tissi esiin suurinpiirtein! Eikä kukaan nähnyt tissiä, ja silti koin näyttäväni tyylikkäältä äidiltä.

Imetystoppi naisille

Sitten ne imetysliivit – oon vaan kuvitellut, kuinka hulluksi olisin tullut, ellei mulla niitä olisi ollut. Miten joku voisi kokoajan availla liivejä selän puolelta? Lisäksi rintani kasvoi, ja maitoa kuitenkin tuli välillä vähän liikaa, varmaan aika perus skenaario monille äideille tämä, eli pidin sitten liivinsuojia toisissa liiveissä, mutta toisissa imetysliiveissäni oli pieni toppaus, joten niissä ei tarvinnut pitää liivinsuojuksia.

Ostin imetysliivit, jotka muotoutuvat rintojen kasvun mukaan, mikä tarkoitaa sitä, että käytän liivellä välillä vieläkin, vaikken imetä. Eihän niissä oikeastaan muuta eroa ole kuin se klipsi tuossa edessä, että saa napsautettua liivit auki. Lisäksi nämä liivit ovat pehmeät, joten niitä on kyllä mukava pitää.

Mitkä ovat imetyshousut?

Vartaloa slimmaavat housut imetysaikaanSitten ostin imetyshousut! Ai mitkä? No ei kait semmoisia ole varsinaisesti olemassa.. 🙂 Mutta tosissaan, ostin slimmaavat housut, joita on tarkoitus pitää synnytykseen jälkeen, jos ja kun on jäänyt pientä pömppöä jota haluaa vähän piilottaa, ennenkuin treenaa sen vauvavatsan pois.. niinkuin me kaikki.. heti synnytyksen jälkeen.. Yeah, right! Noh, nämä housut auttoivat siihen, ja tukivat vatsaa ja tuli hyvä olo kun ei vatsa näyttänyt sittenkään niin isolta näissä housuissa.

Eli nuo housut nyt ei varmaan sovi kaikille, jotkut on tosi pieniä äitejä, eikä vatsan kanssa ole ongelmaa, mutta mullapa oli, ja näitäkin housuja oon käyttänyt vielä vaikka maha on oikeasti pienentynyt siitä kun nämä housut ostin. Housut on siis super joustavat, joten sen takia on pystynyt pitämään kun housujen koko ikäänkuin mukautuu sen vatsan mukaan.

Kertokaa ihmeessä teidän omia kommentteja imetysvaatteista – ootteko ostaneet, tai jos ette ole, niin miksi ette (okei ymmärrän jos ette oo imettänyt niin ei ole tarpeellista), mitä olette ostaneet, mitä olette kokeneet hyväksi, ja onko teidän imetysvaatteita voinut käyttää myös imetyksen jälkeen?

Kiitos kommenteista jo etukäteen! =)

Mitä vaatteita voit käyttää raskauden aikana ja imetysaikana juhlissa? Lue kirjoitus äitiysjuhlavaatteista täältä.