Äitiysfarkut

Meidän verkkokaupasta löydät aivan ihanat, käytännölliset ja edulliset äitiysfarkut! Monet mammat saattavat miettiä äitiysfarkkujen, tai ylipäätään äitiyshousujen ostoa, ja ehkä kokea sen hankalaksi. Monesti äitiysfarkut voivat olla sellainen pahollinen paha, varsinkin, jos ei ihan tiedä mitä on ostamassa. Kerron hieman tarkemmin meidän äitiyfarkuista, ja toivon, että se auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset äitiyshousut!

Aloitetaanpa siitä, että monissa äitiyshousuissa on valmiiksi kiinnitetty masutuubi, ja joissakin ei. Tämä housujen masutuubia voidaan myös kutsua kangaskaistaleeksi, jonka saa masun päälle. Tämän kankaan, tai masutuubin, voi viikata kaksinkerroin vielä silloin, kun masu on pienempi. Voit siis aloittaa miettimällä, että haluatko tätä ns. masutuubia lainkaan, vai haluatko housut, jotka jäävät kauniin raskausmasun alle ikäänkuin. Molemmissa on omat etunsa.

Äitiysfarkut joissa on masutuubi, voivat olla kivat etenkin talvella. Se ehkä lämmittää masua, ja ehkä tärkein ominaisuus masutuubissa on se, että housut todella pysyvät hyvin jalassa! Ei tarvitse olla kokoajan nostamassa housuja, tai pelkäämässä, että ne putoaa, tai että takamus näkyy.

Tuo viimeiseksi mainituin, eli takamus, jos sen haluat peittoon, niin äitiyshousut joissa on tuo masutuubi valmiina, on oiva vaihtoehto.

Sitten on äitiysfarkkuja, joissa ei ole tuubia, ja joissa housun kangas on tarkoitus jäädä masun alle. Meidän verkkokaupassa nämäkin äitysfarkut ovat todella suosittuja, ja nättejä! Housujen sivuissa on pienet resorit, jotka ensinnäkin antavat myöden, ja näin ollen housut eivät purista. Kun otat oikean koon, niin housut pysyvät hyvin jalassa. Näissä farkuissa on se etu, että niitä voi yleensä käyttää myös raskauden jälkeen. Lisäksi ei ole oikeastaan väliä,  käytätkö housuja pienen masun kanssa, eli raskauden alkuvaiheesta, aina loppuvaiheeseen asti, sillä tuo resori joka housuista löytyy, tekevät niistä pitkän ajan housut.

Lisäksi meillä on vielä yhdet housut, joita kutsumme leikkisästi nimellä imetyshousut! Nämä housut ovat Ida Skinny Vartaloa muokkaavat housut. Ne on meidän myydyimmät housut tällä hetkellä. Näitä housuja voit käyttää raskauden alkuvaiheessa, mutta et silloin kun masu on todella iso. Näitä housuja ostetaan oikeastaan raskauden jälkeen, siitä nimi imetyshousut. Nimensä mukaisesti nämä housut muokkaavat vartaloa, eli kaventavat/pienentävät mahaa. Näistä housuista tuleekin aina ostaa vähintään yhtä kokoa pienemmät housut kuin normaalisti, eli, jos yleensä ostat kokoa 29″, niin näistä housuista tulee sinun ostaa 28″ , tai jopa 27″ , eli tuumakoosta puhutaan. Voit olla meihin yhteydessä, jos olet epävarma koosta. Näiden housujen kuuluu olla napakat, ja ne kuitenkin hieman löystyy käytön myötä, ja kun peset niitä jne.

Seuraavaksi myydyimmät housut meillä on Ida Skinne Jegging, väreissä musta ja harmaa. Molempia värejä menee suurinpiirtein yhtä paljon. Nämä ovat housut ilman masutuubia, eli ne jää kauniisti vauvamasun alle. Housut ovat hyvänmalliset ja istuvat, joita voisi hyvinkin käyttää, vaikkei olisikaan raskaana.

Niin sanotusti masu tuubillisista housuista, myydyimmät lienee tällä hetkellä Shelly Black Slim äitiysfarkut. Ei mikään ihme, että ne ovat hyvin myyvät, sillä perus hyvä ja musta farkku myy aina. Ne ovat myös paksumpaa farkkukangasta, kuin tuo jeggning housu. Shelly Black Slim housut sopivat kenelle tahansa, ja niissä on musta masutuubi. Tuo Slim – sana housuissa tulee ihan siitä, että housut ovat kapeanmalliset, eli lahja kapenee alasspäin.

Erittäin hyvä perusfarkku kaupassamme on Ida Basic Blue äitiysfarkku. Se on hyvänvärinen äitiysfarkku, jossa on tuo puuvillainen kangaskaistale, jota kutsumme masutuubiksi. Tämä farkku on sellainen erinomainen perusfarkku, eli ihmiselle, joka käyttää farkkuja noin muutenkin. Varma valinta, sopii moneen menoon.

Jos haluat jotakin muuta kuin mustaa tai perus sinistä farkkuväriä, niin suosittelemme Ida Tummansinisiä äitiysfarkkuja. Housun väri on ihan reilusti tummansininen, eli menee sinne mustaan päin, mutta ei kuitenkaan ole ihan sitä. Olipas hienosti esitelty nämä housut, mutta varmasti tajuatte pointin! Tummansininen äitiysfarkku sopii äidille, joka haluaa olla erilainen, ja kaipaa kaappiinsa muutakin kuin mustaa. Tekee hyvää meille suomalaisille, että joskus tulee käytettyä muutakin kuin mustaa ja harmaata.

Kesäksi kauppamme tulee aina kesäisempiä malleja äitiysfarkuista. Esimerkkinä siitä, on 7/8 -lahkeiset vaaleat housut, eli ei ihan caprit, vaan vähän pidemmät. Kesällä kun moni odottava äiti haluaa mahdollisimman kevyttä vaatetta päälleen. Lisäksi valikoimastamme löytyy shortseja, kuten farkkushortseja, sekä kangasshortseja.