Äitiysvaatteet

Mitä äitiysvaatteita kannattaa hankkia?

Itse ostin äitiyshousuja 2 kpl, sekä 3 äitiyspaitaa. Lisäksi oli muutamia häitä tiedossa, joten ostin 1 kpl äitiysmekon jossa on myös imetysfunktio, sekä yhden perus äitiysmekon ilman imetysfunktiota. Itse koin oloni mukavaksi äitiysvaatteissa, sillä en millään olisi mahtunut omiin housuihi. Ymmärrän, että tämä on kustannus monille, mutta itse olin valmis laittamaan rahaa mukavuuteen. Lisäksi olen saanut myytyä muutamia äitiysvaatteita eteenpäin, joten se kustannus jäi loppupeleissä luultua pienemmäksi.

Joka tapauksessa, haluaisin suositella muutamia vaatteita, mitä mielestäni äidit voi tarvita.

Ihana Mamalicious äitiystoppi

Kävin töissä raskausaikana, aika pitkäänkin itseasiassa, joten ostin mustat siistit farkut töitä ajatellen. Lisäksi noita samoja mekkoja jotka ostin alunperin häihin, käytin muutamia kertoja töissä. Kun vatsa oli iso, jouduin käyttämään äitiyspaitoja, sillä omat paitani venyi niin paljon, että ne ovat tänäpäivänä käyttökelvottomia. Siitä huolimatta käytin kyllä ihan omia perus t-paitoja raskausaikana.

Mustat suorat perus äitiyshousut eli ehkä parhaat äitiysfarkut ikinä! (vaikka eihän mulla oo kokemusta kaikista markkinoilla olevista äitiyshousuista 🙂 ) joka tapauksessa ne oli hintansa väärti. Toiset suosikki äitiyshousut oli kankaiset, pehmeät, joita käytin kotona ja esim. kaupungilla ollessani.

Äitiyspaidat olivat pitkähihaisia, lähinnä syksyä varten ostettuja, kivoilla kuoseilla – täytyy sanoa, että yllätyin kyllä miten kauniita äitiysvaatteita tehdään, ne vaikuttivat todella trendikkäiltä myös, vaikken mikään trendi-ihminen varsinaisesti olekaan.

Mitä sinun siis kannattaisi ostaa?

Housuja. Ehdottomasti kunnollisia housuja. Itselläni oli Mamalicious merkkisiä äitiyshousuja, koska oli kuullut niitä kehuttavan paljon. Tiedän, että moni ostaa perus henkkamaukkaa, mutta itse en osta kyseisestä kaupasta edes perusvaatteita, joten minun oli vaikea kuvitella ostavani sielät mammavaatteitakaan. Lue myös tältä sivulta lisää imetysvaatteista.

Äitiyspaidoissa moni pihistelee, mutta kyllä muutama äitiyspaita on tärkeä, jos haluat näyttää hyvältä. 🙂
Äitiysmekotkin oli vähän pakko juttu, ihan vaan häiden takia, mutta olen iloinen että ne ostin. Etenkin yksi mekko oli aika kesäinen, eikä liian fiini, (ei satiini tms) niin sitä pystyin käyttämään myös ihan normaalina kesäpäivänä. Huh se olikin aika ihanaa, kun ison masun kanssa tulee aika kuuma!